Mon08212017

Last update07:30:20 PM GMT

Uitnodiging Qurayshi - 25 jaar Assadaaka

Beoordeel dit artikel
(0 stemmen)
Bildergebnis für Assadaaka
Dit willen we samen doen met alle mensen en organisaties die ooit bij Assadaaka betrokken zijn geweest of ons ...op een andere manier hebben geholpen of ondersteund de afgelopen 25 jaar. Op vrijdag 17 april pakken wij in ons Vriendschapshuis aan de Palembangstraat groots uit met een uitgebreid en feestelijk programma. Er zullen workshops zijn, zang en dans en natuurlijk lekker eten. Alle activiteiten worden georganiseerd door de vele vrijwilligers die Assadaaka door de jaren heen hebben gemaakt tot de organisatie die zij nu is: een bewonersorganisatie die opkomt voor kwetsbare mensen in de samenleving en de sociale cohesie in de buurt versterkt door een ontmoetingsplaats te zijn voor mensen met verschillende culturele achtergronden

Wanneer: vrijdag 17 april 2015 van 18.00 tot 22.00 uur
Waar: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam - Oost
Voor wie: alle buurtbewoners, buurtorganisaties, politici, beleidsmakers, professionals en andere geïnteresseerden die betrokken zijn bij het behartigen van de belangen van kwetsbare mensen in de Nederlandse samenleving


De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel: Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.
Redactie

Redactie

Website: expontomagazine.nl E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Contact Details

  • Country
    Netherlands

2 reacties

Reageer

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

contact

Reacties en inzendingen
ex Ponto is een uitgave van On File, Associatie van vluchtelingjournalisten en schrijvers
ex Ponto is mede mogelijk gemaakt door:
Logo_Ministerie_OCW Logo_Democratie_en_Media Logo_StimuleringsFonds_voordePers
 

Colofon

ex Ponto

is een journalistiek magazine dat op internet verschijnt. Het merendeel van de artikelen wordt door vluchteling-journalisten en andere migranten geschreven. Met Nederlandse journalisten als gast.

 


ovidiusex Ponto

In 8 na Chr. verbant de Romeinse keizer Augustus de dichter Ovidius naar het verre Tomi (het huidige Constança in Roemenië) aan de Zwarte Zee, in de provincie Pontus. Ovidius schrijft daar zijn bekende Epistulae ex Ponto (Brieven uit de Zwarte Zee). Deze bundel bevat poëtische verzoekschriften die hij naar vrienden en invloedrijke Romeinen schreef om voor hem bij de keizer te bemiddelen om in zijn lotsbestemming te herzien. Ex Ponto is in de geschiedenis door verschillende schrijvers gebruikt als metafoor voor ballingschap.